סלמון מוקיר שבת • על מצע בורגול

כמה אנחנו אוהבים לגוון בדגים לשבת? המון ולא רק לגוון אלא גם שיהיה בריא וטעים ומזין ומשביע, מושלם.
עופרה גושן No Comments on סלמון מוקיר שבת • על מצע בורגול

סלמון על מצע בורגול • חגיגה בריאה ויפהפיה בצלחת • בתאבון

סלמון בלבוש חגיגי
כמה אנחנו אוהבים לגוון בדגים לשבת? המון ולא רק לגוון אלא גם שיהיה בריא וטעים ומזין ומשביע, מושלם.
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

כמה אנחנו אוהבים לגוון בדגים לשבת? המון ולא רק לגוון אלא גם שיהיה בריא וטעים ומזין ומשביע, מושלם!!
אז הנה אחד כזה לשבת טעים טעים מפתיע ועם צילחות מתאים תקבלו חגיגה קולינארית.

סלמון על מצע בורגול/עופרה גשן

המצרכים:

לסלמון:

2 נתחי סלמון טרי

מעט ענפי טימין

מלח

פלפל

1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

מתבלים את נתחי הסלומון ומניחים בתבנית בתנור שחומם מראש.

אופים למשך כ- 15 דקות.

לבורגול:

1 בצל

1 סלסלת פטריות

1 זוקיני

5 כפות בורגול

2 כפות פפריקה מתוקה

מלח

פלפל

חופן פטרוזיליה

סלמון עם בורגול 2

אופן ההכנה:

פורסים את הבצל ומטגנים אותו קלות.

מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון עד שהבצל מזהיב.

חותכים את הזוקיני לקוביות ומוסיפים אותו עד שהוא מתרכך מעט.

מוסיפים את הבורגול ומערבבים היטב.

מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל.

מכסים במים עד לגובה של כס"מ מעל הבורגול.

כשרותח מנמיכים ומכסים, ומבשלים למשך כ- 10 דקות.

בסיום מגבירים מעט את הגז עד שהבורגול הופכים להיות אחד אחד.

אופן ההגשה:

מגישים יחד עם הסלמון והפטרוזיליה הקצוצה.

הערה: את הבורגול ניתן להכין גם עם ירקות אחרים שאוהבים.

בתאבון



0 תגובות